UVJETI
Korištenjem stranica i web trgovine More fun Croatia.com prihvaćate sve niže navedene uvjete korištenja kojima potvrđujete da ste ih pročitali i razumjeli.

OPĆI UVJETI PRODAJE
Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom Internet stranice. Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja naruči proizvod/e prihvaćanjem ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku, te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi. Trgovac je TANSAN d.o.o., Šestinski dol 62/2, 10 000 Zagreb koja posluje putem internetskih stranica i web trgovine More fun Croatia. Poduzeće Tansan d.o.o. vlasnik je web trgovine More fun Croatia, Internet stranica i domene more fun Croatia.com. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske ponude. Cijene prikazane u web trgovini More fun Croatia su maloprodajne cijene i izražene u HRK valuti. Narudžbom proizvoda putem More fun Croatia stranice prihvaćate uvjete kupnje koji su navedeni na stranici Internet trgovine. Tansan d.o.o. zadržava pravo ne izvršiti naplatu i dostavu proizvoda kupcu ako je kreditna/debitna kartica neispravna ili se ne može autorizirati. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda od strane Tansan d.o.o. zbog toga što proizvod trenutno
nemamo na zalihi, dužni smo kupca obavijestiti pismenim putem, te kupac tada može odlučiti:

- želi li otkazati narudžbu i u tom slučaju naplata niti dostava neće biti realizirana
- prihvatiti novi rok isporuke

NARUDŽBA
Proizvodi se naručuju odabirom artkla iz ponude web trgovine, procesom narudžbe. Cijene prikazane u web trgovini More fun Croatia su maloprodajne cijene i izražene u HRK valuti. Važeća cijena za kupca je ona koja je prikazana na dan narudžbe u web trgovini s uračunatim PDV-om. Ukoliko kupac nije u mogućnosti preuzeti naručenu i poslanu pošiljku, dužan je preuzeti trošak dostave proizvoda.

PLAĆANJE
Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti kako slijedi: 1. Uplatom na žiro racun - nakon čega kupac šalje mail informacije o uplati na: info@morefuncroatia.hr
U trenutku zaprimljene narudžbe, Tansan d.o.o., elektroničkim putem obavještava Kupca da je narudžba zaprimljena. Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno clanku 45. Zakona o zaštiti potrošaća. Ukoliko naručeni proizvod nije raspoloživ, Tansan d.o.o ce obavijestiti Kupca da proizvod trenutno nije raspoloživ, te će obavijestiti o novom roku isporuke ili će uplaceni iznos biti storniran i vraćen Kupcu.

DOSTAVA
Šalju se putem usluge Hrvatske Pošte. Proizvod se šalje kroz 7 radnih dana, od ponedjeljka do petka. U trajanju sniženja i promotivnih akcija, rok može biti duži.

REKLAMACIJE (RASKID UGOVORA)
TANSAN d.o.o. prihvaća sve vrste reklamacija koje se odnose na tehničke nedostatke proizvoda. Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku 14 dana od datuma isporuke narudžbe.
Predmeti se moraju vratiti sa svim originalnim oznakama i pakiranjem. Za reklamaciju, Kupac je obavezan obratiti se našoj službi za korisnike na info@morefuncroatia.hr, nakon čega ce biti poslan obrazac o jednostranom raskidu ugovora. Povrati sredstava bit ce obrađeni čim prihvaćeni proizvodi budu provjereni od strane tvrtke TANSAN d.o.o.
Povrati će biti izvršeni na isti način na koji ste vi izvršili uplatu. Naknada za dostavu neće biti vraćena. Kupac snosi iznos troška dostave.


IZJAVA O PRIVATNOSTI
TANSAN d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za mogucnost dostave.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi podaci su strogo čuvani i zaštićeni od zlouporabe.
Prilikom izrade svake narudžbe obavezni ste upisati svoje ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe.

NAČINI PLAĆANJA
Opća uplatnica / Internet bankarstvo
PLATITELJ: Vaše ime i prezime
PRIMATELJ:
MODEL: ostaviti prazno
POZIV NA BROJ PRIMATELJA: 2017
OPIS PLAĆANJA: Broj Vaše narudžbe

Uplatu je moguće izvršiti u bilo kojoj banci, pošti, FINI ili Internet bankarstvom. Plaćanje pouzećem, paypalom i kreditnim karticama nažalost trenutno nije moguće.